Header Ads

Forex XM
  • Punca Sebenar Pengarah Terkenal Mengamuk Dengan Artis Popular !!


    Punca Sebenar Pengarah Terkenal Mengamuk Dengan Artis Popular !!

    Jikalau korang tahu cerita Kau Aku Kita yang tengah tranding sekarang di tv3, mesti korang tahu drama tu terbitan JS Pictures kan yang dikelolai oleh Sis Sheila Rusly dan suaminya Jinggo. Baru-baru ni ada kontroversi mengenai segelintir artis yang sudah dianggap popular, menolak tawaran untuk berlakon di station RTM..

    Memang lah kalau difikir logik tak ramai yang menonton RTM sekarang ini, tapi kedengaran sangat bongkak bila artis yang bermula dengan RTM tolak tawaran untuk berlakon di station RTM hanya kerana kurang penonton dan tidak mendapat bayaran yang lumayan. Abang Jinggo sudah mula tidak tahan dengan kerenah artis yang kononnya popular. Hingga dia melepaskan segala amarahnya di IG beliau ( jinggo_Jspictures).

    #Betul-betul panas nampaknya Abang Jinggo kita ini, tapi ada benarnya jugak. Kalau korang nak tahu RTM lah antara stesen media yang pertama sebelum munculnya TV3 dan lain-lain stesen ini. Kepada artis-artis yang belagak popular tu sedarlah sebelum korang jadi tak popular nanti, jangan memilih sangat.

    No comments

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad