Header Ads

Forex XM
  • Kata-Kata Wanita Ini ‘Sekolahkan’ Pasangan Berangan Nak Wedding Letup


    Zaman sekarang, macam-macam lah perkara yang pengantin lakukan, ada yang sanggup terjun dalam swimming pool ketika sedang bergambar dan melakukan pembikinan video semata-mata untuk ‘menaikkan’ detik romantis pada hari bermakna mereka.
    Untuk mendapatkan hasil yang ‘meletup’ macam tu, tentulah ia akan memakan kos yang sangat tinggi. Kalau tak ada budget tak perlu lah nak berangan buat semua tu, ini tidak. Kan dah dapat setepek daripada Nurbaiti Nadhirah Azahari ini. Yang penting korang dah kahwin kan?



    Sumber: ohbulan



    No comments

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad