"Saya Cantik Dan Bijak, Itu Fakta!"- Fathia Latiff Puji Diri Sendiri

 
Fathia Latiff datang lagi dengan isu baru. Memang ada saja isu yang melanda pelakon jelita ini sejak akhir-akhir ini.

Pelakon yang popular menerusi drama Ariana Rose ini menjadi tumpuan hari ini apabila menggelar diri sendiri sebagai seorang yang "beauty with brain".

Kenyataan itu ditulis oleh Fathia Latiff semalam, dan terus mendapat perhatian orag ramai dan para netizen.

Ini tulisan Fathia di laman media sosial"

"Im a beauty with brain. Thats an obvious fact. Dont be jealous."
"Saya seorang yang cantik dan bijak. Itu fakta yang jelas. Jangan cemburu"

Selepas Fathia menulis kenyataan berkenaan, memang banyak respon dan reaksi yang diberikan oleh para followernya.

Ada yang cuba membalas kenyataan berkenaan namun Fathia Latiff tidak berdia diri dan kembali membalas komen berkenaan.

Ini antara komen saling balas membalas dari Farthia dan followernya.

Follower: "You are beauty with brain, its just that most of the time, u didnt use it."

Fathia: "Are you a god? Omg mcmmana u tau ni? Silly u!"

Follower: "contohnya sekarang. one doesnt need to be a God to know that. awh silly u!"

Fathia:  "Omg ur talking nonsense! Of course i dont use my brain all the time u brat. But im still a beauty with brain . Girl, are u abnormal? Go seek for advice"

Follower: "kahkahkah nak menang jugak dia ni"

Fathia: "Of course la menang! Be good sistur!"

Selain itu ada juga follower yang mengatakan Fathia syok sendiri dan memuji diri sendiri. Jom baca perbualan seorang lagi follower dengan Fathia.

Ini perbualan mereka:

Follower: "yet she claims herself beauty with brain lmao irony"

Fathia: "Haih. Kids nowadays are so pathetic."

Follower: "Puji diri sendiri hahahah"

Fathia: "Sapa lagi nak puji kalau bukan dir sendiri? Take that!"

Follower: "Betul, memang takde orang nak puji pun. Hahaha"

Ada juga yang memberi teguran kepada Fathia supaya lebih berhati-hati apabila menulis sesuatu. Namun Fathia juga menyuruh follower berkenaan berbuat demikian.

Ini komennya:

Follower: "Dear Fatiya. U ada hak nak bersuara or tweet anything yang you nak because its your life. Tapi cuba kadang-kadang before tweet or cakap apa-apa fikir betul tak apa yang nak disampai kan. Ada menguris mana-mana pihak tak. Tak semue orang happy dengan kita."

Fathia:  "You nak tweet I macam ini pon pikir betul-betul ok"

Kemudian setelah dihentam teruk di laman sosial, Fathia menyatakan luahan hatinya.

Ini luahan dari Fathia Latiff:

"Eleh, yang nak go against bila Fathia cakap im beauty with brain nampak sangat in denial. Improve yourself and get a life. U cant never demotivate me. 

"Menyampah betul la dengan pompuan-pompuan yang tak habis-habis nak go against beauty with brain ni. Terima jelah kenyataannnn. Huh.

Itulah isu melanda Fathia Latiff kali ini. Memang Fathia Latiff seorang yang mempunyai keyakinan yang sangat tinggi. Power haha! -Berita Memey.

Sumber: Laman Media Sosial Fathia Latiff

Related Posts

"Saya Cantik Dan Bijak, Itu Fakta!"- Fathia Latiff Puji Diri Sendiri
4/ 5
Oleh