iklan1 Penduduk Gempar Bayi Lelaki Macam Alien..!! - Panduan Semasa

Home Top Ad

iklan kode adsense (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Penduduk Gempar Bayi Lelaki Macam Alien..!!

Share:
iklan2
iklan3
Penduduk kampung Kadamgachi di daerah Kathihar, India gempar dengan kelahiran seorang bayi lelaki yang memiliki raut wajah yang sangat pelik daripada bayi-bayi lain.bunya, Khalida Begum, 35, mengakui terkejut dengan rupa paras anak keempatnya itu yang memiliki kepala bersaiz kecil selain mata terbuntang luas.

Penduduk kampung menyifatkan bayi itu adalah istimewa dan merupakan kelahiran semula tuhan Hindu mereka dalam bentuk monyet iaitu Hanuman.

Namun, doktor pakar mengesahkan bayi itu menghidap penyakit genetik yang jarang-jarang berlaku harlequin ichthyosis, yang mana si penghidap akan berhadapan masalah kulit tebal selain beberapa anggota badan yang tidak sempurna.

“Beberapa bahagian badan anak saya tak terbentuk sepenuhnya.

“Bila pertama kali melihat anak saya sebaik dilahirkan, saya terkejut lihat wajahnya yang seakan-akan makhluk asing (alien).

“Saya tak dapat terima kenyataan yang saya lahirkan bayi yang macam rupa alien. Saya sangat sedih sampaikan tergamak suruh bidan bawa lari anak dari pandangan saya.

“Tiga anak saya yang lahir sebelum ini semuanya lahir dalam keadaan normal. Itu sebabnya saya benar-benar terkejut tapi lama-kelamaan saya boleh terima perkara ini,” katanya dipetik Metro UK.

sumber: mynewshub